Follow by Email

woensdag 27 oktober 2010

Nieuwsbrief Wijnbox.nl(Bergheim, Elzas, eind september 2010)

Beste wijnliefhebber,
Bij Wijnbox.nl zijn wij erg enthousiast over wijn uit de Elzas. Met mooie wijnhuizen als Gustave Lorentz, Hugel & Fils en Lous Sipp hebben wij de top van de Elzas in huis. Het laatste weekend van September was ik in de Elzas. De oogst was in volle gang en de wijngaarden stonden er prachtig bij.
Mocht u een keer in deze regio zijn, is zeker een bezoek aan wijnhuis Hugel in Riquewehr de moeite waard, maar ook het plaatsje Bergheim waar Gustave Lorentz is gevestigd is prachtig.
Om de wijnen uit de Elzas bij u extra onder de aandacht te brengen, hebben wij de meeste wijnen tijdelijk in prijs verlaagd. Geniet van een prachtige Riesling of de rijke smaak van een gewurztraminer(gewurztraminerdruiven rechts op foto). De wijnen zijn bij veel gerechten inzetbaar, maar ook om zo van te genieten. Aanbiedingen

Nieuwe wijnen
Het afgelopen jaar hebben wij al veel nieuwe wijnen op voorraad genomen. Nu kan ik u weer 15 wijnen introduceren. We hebben gekozen voor een paar prachtige Franse traditionele wijnen zoals de Beaune Premier Cru van Louis Jadot. Heerlijke aroma's van wit fruit, een fris botertje en een mooie concentratie. En een prachtige Chablis van wijnhuis Laroche.
Naast Franse wijnen ook nieuwe Italiaanse wijnen. Hieronder toppers zoals een prachtige Barolo en wijnen van het beroemde wijnhuis Gaja. Maar ook heerlijke wijnen van wijnhuis Lenotti met een prettige prijs/kwaliteit verhouding.
Daarnaast nog twee geweldige sherry's. Genoeg wijnen om weer te ontdekken. Naar nieuwe wijnen

AV-Webwinkels
Wijnbox.nl maakt onderdeel uit van AV-Webwinkels. En er zijn weer 3 nieuwe webwinkels bijgekomen, die zeker interessant zijn voor de feestdagen. Namelijk voor ambachtelijke banketletters Banket-letter.nl
en voor heerlijke verse ambachtelijke kerststollen. Kerststolletje.nl
en als u nooit verlegen wil zitten om een tool. Onze multitool webshop: Multi-toolbox.nl . Met merken als Leatherman, SOG en Victorinox.
Op de website Chocolade-letter.nl staat het nieuwe assortiment eerlijke ambachtelijke chocoladeletters. Bent u nog op zoek naar een geschenk voor relaties of medewerkers voor 5 december, dan is een bezoek aan deze site zeker de moeite waard.

Met vriendelijke groet,
Andreas Vergunst
Wijnbox.nl
Leeghwaterstraat 4a
2811 DV Reeuwijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten