Follow by Email

vrijdag 22 mei 2009

Lamoer brengt lekkere jazz bij Egelantier


Wijn en jazz zijn een prima combinatie. Dat bleek ook afgelopen woensdagavond in de Egelantier in Hazerswoude. Met een glas in de hand kon er geluisterd worden naar live muziek van Lamoer.
Lamoer bracht heerlijke jazz in cafe restaurant de Egelantier in Hazerswoude-Dorp. Het cafe dat altijd veel livemuziek brengt, had met Lamoer een prima band voor een gezellige avond. De jazzband bestaat nog eigenlijk maar kort, maar is voortgekomen uit de band To be Continued en de muzikanten hadden dus al veel ervaring met elkaar.
Dat is goed te horen. Ondank dat je af en toe merkt dat het repertoire nog vrij nieuw voor ze is, zijn ze muzikaal lekker op elkaar ingespeeld. Met nummers zoals Cry me a river, All Blues en All of Me speelt Lamoer toegankelijk jazz, deze afgewisseld met nummers die wat dieper in de jazz duiken zoals Footprints en So What.
Ondanks dat het publiek niet uit alleen jazzliefhebbers bestond, bleek de muziek toch goed aan te slaan. Hoogtepunt van de avond was toch wel het gastoptreden van zangeres Vivian Roy. Zij vult Lamoer geweldig aan. Met haar Soul en rijke ervaring brengt ze het viertal naar een hoger niveau.
Lamoer heeft al duidelijk een eigen stijl en brengt ook een aantal eigen nummers waaronder het nummer Obama, een lekker swingende blues.
Zo ie zo komt de blues terug in veel nummers.
Samenvattend was het een gezellige avond met lekkere jazz. En zal het gastoptreden van Vivian Roy hopelijk leiden tot een vaste aanstelling.

Muzikanten:

Vivian Roy: Vocals
Peter Matze: Sax
Arjan Vergunst: Bas
Xander van Marion: Drums
Andreas Vergunst: Gitaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten